Značka hvaležnosti

0,00

En čudovit projekt za čudovite ljudi okoli nas –

prosim preberite nekaj kratkih navodil / priporočil:

Sprva sem mislila, da bo projekt vezan samo na zdravstvo, pa sem si premislila, ker vem, da je okoli nas ogromno tudi posameznikov, ki si kaj takšnega tudi zaslužijo.  Na voljo so 3 pentljice – bela, modra in zelena.

Bela za zaposlene v zdravstvu, modra za člane civilne zaščite in zelena za čudovite posameznike, katerih vem , da je ogromno tule okoli nas. Če bi želeli in če bo zanimanja dovolj za kakšno drugo vejo – lahko dodamo novo barvo. Recimo rdeča za gasilce ipd…. Pišite 😉

Nekaj značk je že narejenih , nekaj jih še bo – zato bom odvisno od zanimanja za to akcijo, zadržala naročila dokler se ne nabere dovolj stvari – da lahko morda združim več značk v en paket. Ob naročilu – NAPIŠITE IME POSAMEZNIKA / EKIPE / ODDELKA, da bo lahko le ta potem to tudi prejel, če bom pošiljala recimo v neko večjo ustanovo. Če kdo dobi dve – pa naj le ta, podari dodatno naprej. Najraje bi ekipam pošiljala na en naslov, da se izognem stotim pošiljkam. Ob naročilu pazite, da izpolnete vrstice – naslov dostave, da bom vedela, kam poslati.

Vse podrobnosti o poteku akcije – lahko sledite na facebook Moja Ovčka.

 

 

 

 

Počisti
Šifra: znač001 Kategorija: